طرز تهبه سوپ جو رستورانی

طرز تهیه سوپ جو

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج رنده شده :نیم کیلو
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن


دنیای از خوشمزه ها

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

قاشق ,خوری ,جو ,غذا ,طرز ,میزان ,1 قاشق ,غذا خوری ,قاشق غذا ,نمک  به ,به میزان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رضا غریبی الکران ام پی شاپ - خرید آسان فایل های دانش آموزی ebtekaromran classboard rayanehkavir کهن اباد -ابه عرب بهارستان مقاله تحقیقی|دانلود پروژه دانشگاهی توپخانه خراسان